فروشگاه اینترنتی نیمرو

فروشگاه اینترنتی نیمرو

فروشگاه اینترنتی نیمرو

فروشگاه اینترنتی نیمرو

فروشگاه اینترنتی نیمرو

۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۶ ثبت شده است

آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش

آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش در سایت جسارت

 کندر رومی ، کندر رومی در حل جدول،کندر رومی در جدولانه،کندر رومی سفید،معنی کندر رومی،نام کندر رومی،فاتح رومی کندر

آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش

کندر رومی ، مصطکی ، خواص کندر رومی ، خواص کندر

در این مطلب از سایت جسارت به خواص کندر رومی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

کندر رومی

مصطکی (کندر رومی) صمغ یا شیره رزینی زرد رنگی است که از شاخه و ساقه درختچه ای ازخانواده پسته Anacardiaceae، گرفته می شود که

درختچه یا درخت کوچکی است به بلندی معمولاً تا سه متر ولی اگر پرورش داده شود و از آن مراقبت کنند،

در باغ ها ارتفاع آن به چهارده متر نیز میرسد. درختچه ای است با برگ تقریباً نا خزان و همیشه سبز که بوی رزین مصطکی از تمامی اندام گیاه استشمام می شود.

گل  آن دو پایه در ابتدا سبز ولی بتدریج قرمز رنگ می شود. میوه  آن کروی، کوچک و قرمز رنگ است که پس از رسیدن سیاه می شود.

این درخت در سوریه و کشور اروپایی و در اطراف شام می روید. در ماه گرم سال قطرات کوچکی خود به خود از ساقه و شاخه این

درخت به بت کوتاهی در مجاورت هوا سخت میگردد. برای تولید بیشتر، اهالی شکاف به ساقه و

شاخه درخت وارد می کنند که از هر درخت به طور متوسط ۵ – ۴ کیلوگرم صمغ رزینی میگیرند.

مصطکی که در بازار عرضه می شود، شکل قطعات اشک سخت کوچک در ابعاد یک عدس و یا نخود کوچک،

زردرنگ، نیمه شفاف و کمی معطر است و هنگامی که در دهان جویده شود، نرم شده و طعم معطری احساس میشود.

نام های دیگر مصطکی  : ماستیک – رماس – رماست -کیه – مصطکی رومی – کندر رومی – علک رومی – علک الروم ۔ مستکی مصطکا – مصطکا

طبیعت مصطکی نسبتاً گرم و خشک است و بعضی آن را معتدل می دانند.

خواص کندر رومی

کندر رومی را مثل آدامس بجوید و دایم آب دهان را پایین ببرید و در آخر آن را میل کنید. محلل و مقوی است،

تقویت کننده قلب و دماغ می باشد، در مورد سل ریه باعث اخراج اخلاط می شود، اختلال هواس که همراه با عصبانیت باشد را درمان می کند،

لثه را سالم و محکم می کند و بر آن گوشت می آورد، دهان را خوشبو میکند و درد دندان را تسکین میدهد، موجب تقویت معده میشود.

اگر به طور متناوب مقدار کمی از آن با کمی کندر خورده شود، برای تقویت هوش و حافظه بسیار مؤثر است.

آن را در آب بجوشانید و بخورید. برای آرام کردن سرفه سرد، قطع خونروی از سینه، تقویت کبد، کلیه، معده و روده ها و قطع اسهال مفید است.

پنج برابر مصطکی را با یک برابر صبر زرد مخلوط کرده بخورید. رطوبات زیادی مغز سر و پرده های مننژ را جذب میکند و سردرد سرد مزاج را تسکین می دهد.

آن را با سعد کوفی بجوشانید و با آن دندان ها را بشویید. بوی بد دهان را مرتفع می کند.

آن را در آب بجوشانید و پس از سرد شدن روزی سه بار هر مرتبه دو سه قطره در گوش بچکانید.

غده داخل گوش را باز می کند و سنگینی گوش و کری که در اثر غده  گوش باشد برطرف خواهد شد.

آن را در روغن کنجد بجوشانید و در گوش بچکانید. گرفتگی گوش را رفع می کند و سنگینی و کری را درمان میکند.

بوییدن دایم آن وسواس و مالیخولیا را به مرور برطرف میکند.

آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش

کندر رومی ، مصطکی ، خواص کندر رومی ، خواص کندر

کندر خواص ضد التهابی داشته و برای بهبود بیماری های التهابی روده بسیار مفید است. روغن کندر برای معده درد و

ناراحتی ها و دردهای شکمی خوب است و باعث بهتر شدن هضم و حتی کم کردن گازهای روده می شود.

خواص مصطکی

در کتاب مخزن الادویه عقیلی خراسانی این نوع از مصطکی مرغوب است که سفید، خوشبو، صاف و شفاف و کمی شیرین باشد.

آن با کیفیت هنگام جویدن به دندان بمی چسبد و به حدی نرم است که ساییده نمی شود. خود درخت آن را به بیرون تراوش کرده باشد و

با خراش بیرون نیامده باشد و هرچه بزرگ تر باشد کیفیت بهتری دارد.

طبیعت آن  گرم و خشک است.

از خواص آن میتوان به افعال ملطف، محلل، جالی، قابض و مقوی قوا و اعضای رئیسه (مغز، قلب و کبد) اشاره کرد .

یکی از خواص آن ( شبیه کندر ) اینست که جویدن مصطکی  با برگ صبر جاذب رطوبات و بلغم ها از مغز و کام و زبان میباشد.

 همچنین آشامیدن آن سردرد بارد و نزله های بارد را رفع میکند.

رفع سرگیجه، سرفه بلغمی و خلط خونی

بوییدن آن و استنشاق آن با روغن زنبق جهت وسواس

با کندر جهت تقویت یادگیری و حدت ذهن

تورم معده، روده ها، مقعد و کبد

کمک به هضم، افزایش اشتها و کاهش نفخ

جویدن یا مالیدن پودر آن بر روی دندان جهت استحکام دندان، لثه، تسکین درد، ایجاد خوشبویی و کاهش رطوبات زبان و مغز و تقویت معده

جهت شکستگی استخوان، کوفتگی اعضا، ضربه و …

هم آشامیدن و هم طلای آن برای شفافیت صورت و زیبایی چهره به کار می رود.

ضماد برگ درخت، جهت برآمدگی مقعد و رحم حادث از سردی نافع است.

آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش

کندر رومی ، مصطکی ، خواص کندر رومی ، خواص کندر

اگر درگیر بی‌خوابی هستید، دو گرم مصطکی را با یک فنجان عرق بهار نارنج میل کنید.

چنانچه در اثر سل دچار سرفه شده‌اید، از دم کرده‌ی مصطکی استفاده کنید.

 برای آرامش قلب، دو گرم آن را در دهان بجویید و روی آن نصف استکان فنجان عرق نسترن میل کنید.

خواص درمانی کندر رومی

گرفتگی گوش : اگر گوش شما دچار گرفتگی شده، ده گرم مصطکی را با نصف فنجان آب و

روغن زیتون بجوشانید تا آب آن خشک شود. سپس یک قطره‌ از آن در گوش بچکانید تا گرفتگی‌اش باز شود.

در صورت تورم گوش یا اگر غده‌ای در گوش باشد که سبب سنگینی گوش شود،

باید مقداری مصطکی را در آب جوش بریزید و بجوشانید. پس از سرد شدن سه قطره ا‌ز آن، سه بار در روز در گوش بچکانید تا گوش را باز کند.

تقویت حافظه : اگر حافظه‌ی شما کم شده، دو گرم مصطکی را همراه دو گرم کندر را در دهان بجویید، زیرا حافظه را تقویت می‌کند.

تقویت قلب و اعصاب : چنانچه احساس ناراحتی در ناحیه‌ی قلب خود کردید، دو گرم مصطکی را

خوب بجویید. بعد از نیم ساعت آن را فرو دهید تا باعث تقویت اعصاب، روان و قلب شما شود.

سرفه : برای تسکین سرفه‌های خسته کننده و گرم، مصطکی را با یک فنجان آب جوش دم کرده و میل کنید.

بوی بد دهان : برای برطرف کردن بوی بد دهان، دو گرم مصطکی و پنج گرم مشک را دم کرده و بعد از غذا میل کنید.

تورم پشت پاها : برای پایین آوردن ورم پشت پاها، سه گرم مصتکی و یک گرم مرمکی را دو مرتبه در روز با آب میل کنید.

سردی کبد: می‌توانید صمغ آن را به مقدار یک قاشق چای‌خوری در یک لیوان آب‌ جوش بریزید و

بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد، سپس آن را سرد کرده و بنوشید.

رفع یبوست: چهار گرم از ان ، چهار گرم هلیله‌ی کابلی، چهار گرم برگ سنا، چهار گرم تخم رازیانه، یک

گرم پودر هل کوبیده و دو گرم پودر زنجبیل را با هم مخلوط کرده و بعد از غذا میل کنید.

آشنایی با کندر رومی یا مصطکی و خواص درمانی فوق العاده اش

کندر رومی ، مصطکی ، خواص کندر رومی ، خواص کندر

کندر در تقویت حافظه و رفع فراموشی و ضعف حافظه بسیار موثر است. پیامبر اسلام بر خوردن کندر در

دوران بارداری بسیار تاکید کرده اند؛ و همچنین خوردن آن را برای بهبود و افزایش حافظه توصیه کرده اند.

کندر رومی

  • ناصر غیاثوند

جوانه ماش در شیردهی

شنبه, ۵ اسفند ۱۳۹۶، ۰۵:۱۱ ب.ظ

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر در سایت جسارت

جوانه ماش در شیردهی ، جوانه ماش و شیردهی ، خواص جوانه ماش در شیردهی ، تاثیر جوانه ماش در شیردهی ، خواص جوانه ماش ، خواص جوانه ماش در بارداری

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

جوانه ماش در شیردهی , خواص جوانه ماش در شیردهی , مصرف جوانه ماش در شیردهی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص جوانه ماش در شیردهی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای میگیرد و دارای خواص بسیاری بوده و کاهش کلسترول بد خون از جمله آن‌ها است.

هزاران سال است که گیاه ماش مورد استفاده قرار گرفته و اصلیت این گیاه مربوط به کشور هندوستان بوده و در سراسر نواحی آسیایی کشت می‌شده است و

چینی‌های باستان از این گیاه برای رفع گرما و سم‌زدایی بدن استفاده می‌کردند.

امروزه نیز به خاطر ارزش غذایی بالای این گیاه، در موارد آشپزی و نیز سلامتی، استفاده‌های فراوانی می‌شود.

جوانه ماش در شیردهی

ماش منبعی غنی از مواد مغذی است از جمله: منگنز، پتاسیم، منیزیم، فولات، مس، روی و انواع ویتامین‌های گروه B.

 این دانه‌های کوچک همچنین یک غذای بسیار سیرکننده، پر از پروتئین، نشاسته‌ی مقاوم و فیبر غذایی هستند.

ماش به دلیل داشتن مقدار فراوانی از مواد مغذی، در دفاع در برابر چندین بیماری مزمن مرتبط با سن، از جمله بیماری قلبی، سرطان، دیابت و چاقی مفید در نظر گرفته می‌شود

جوانه‌ی ماش یک ماده‌ی غذایی کم کالری و سرشار از فیبر و پروتئین است. اگر هدف شما کاهش وزن است،

جوانه‌ ماش می‌تواند یکی از مواد خوراکی مؤثر در رژیم غذایی روزانه‌ی شما برای مقابله با چاقی باشد.

ماش کمک می‌کند معده‌تان زودتر پر شود و هوس‌ نکنید خود را با کربوهیدرات‌ ها یا شیرینی سیر کنید.

خواص جوانه ماش در شیردهی

جوانه ماش سرشار از ویتامین c است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است.
جوانه های ماش برخلاف دیگر سبزی جات که هرچه بیشتر رسیده می شوند خواص تغذیه ای آن ها کاهش می یابد،
خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می کنند.
جوانه ها، غنی ترین منبع آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین ها و مواد معدنی محسوب شده و همچنین دارای فیبر خوبی نیز هستند.
آن ها حاوی انواع ویتامین های (a, b, c, d, e, k)، اسید فولیک و نیز منبع عالی از آهن، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی هستند.
 
خواص تغذیه ای جوانه ها نسبت به نوع جوانه متغیر است. جالب است بدانید جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال های استروژن مانندی
درون خود موسوم به ایزوفلاوون ها است که مصارف درمانی بسیاری دارند.
خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

جوانه ماش در شیردهی , خواص جوانه ماش در شیردهی , مصرف جوانه ماش در شیردهی

خاصیت بارز این جوانه برطرف کردن خستگی و رخوت است. باعث ازدیاد شیر مادران شده و ادرار آور خوبی است. سموم بدن را دفع کرده و صفرابر است.

این جوانه به دلیل خاصیت غذایی بالا، فرد گرسنه را زود سیر می کند. میزان اسید فولیک و پتاسیم آن بسیار بالاست و

مصرف آن برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و پرفشاری خون توصیه می شود، اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند باید در مصرف آن محتاط باشند.

مصرف جوانه ماش در شیردهی

افزایش پروتئین در حین جوانه زدن در اثر شکسته شدن مولکول های کربوهیدرات و ترکیب آن ها با نیتروژن موجود در هوا می باشد که این ترکیب، اسیدهای آمینه را تشکیل می دهد.

در اثر این فعل و انفعال مقدار کربوهیدرات کاهش می یابد و به طور کلی می توان گفت که این تغییرات شیمیایی باعث ایجاد پروتئین قابل جذب و هضم در بدن می شود.

عنصر سدیم در هضم غذا در معده و روده نقش حیاتی داشته و باعث دفع دی اکسید کربن از بدن می شود.

دانه خشک سبزی ها، غلات و حبوبات فاقد ویتامینC هستند ولی در هنگام جوانه زدن مقدار زیادی ویتامین C تولید می کنند که در متابولیسم پروتئین های بدن نقش بسیار مهمی ایفا می کند.

افزایش ویتامینC در جوانه ها ناشی از جذب عناصر موجود در هوا در هنگام جوانه زدن است.

با مصرف جوانه های مختلف می توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین هایB را به بدن برسانید. توجه به این موضوع که تامین ویتامین هایC وE،

بتاکاروتن و سلنیوم می تواند از اکسیداسیون چربی ها در بدن جلوگیری کند و نیز تأمین منیزیم می تواند فشار خون را کنترل نماید،

به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بیشتر پی می بریم.

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

جوانه ماش در شیردهی , خواص جوانه ماش در شیردهی , مصرف جوانه ماش در شیردهی

ماش یکی از سالم‌ترین منابع پروتئین گیاهی است چرا که علاوه بر اسیدهای آمینه (بلوک‌های ساختمانی پروتئین‌ها) حاوی مواد مغذی دیگری نیز هستند.

چنان‌چه مجله‌ی Chemistry Central قید می‌کند، ” دانه‌های ماش دارای فعالیت‌های بیولوژیکی از جمله اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهاب،

ضد دیابت، ضد فشار خون و ضد تومور هستند و به سوخت و ساز چربی کمک می‌کنند.

تاثیر جوانه ماش در شیردهی

شیر مادر کامل‌ترین غذا برای کودک است و بی‌شک هر مادری آرزو دارد فرزند خود را با آن تغذیه کند،

اما گاهی بعضی مادران از ناکافی بودن شیر خود شاکی هستند که این امر باعث سوء تغذیه نوزاد می‌شود. حال باید برای افزایش شیر مادر چه کرد؟

مادر در دوران شیردهی نیاز بیشتری به انرژی، کالری، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها دارد. بنابراین تغذیه صحیح و سالم در این دوران اهمیت زیادی دارد.

به همین علت، مصرف غذاهای مقوی ازجمله گوشت، شیر، تخم مرغ، میوه و سبزیجات تازه در این دوران توصیه می شود.

مغزها ازجمله پسته، بادام و گردو که سرشار از املاح و مواد معدنی است نیز می تواند مفید باشد.

گیاهان و حبوبات زیادی وجود دارند که باعث افزایش ترشح شیر مادر می شوند، ازجمله تخم شاه تره، بالنگو، زنیان، ترخون، زیره، بابونه و گلپر و جوانه ماش.

مصرف روزانه حدود دو گرم تخم ترب یا یک گرم سیاهدانه نیز می تواند در افزایش شیر مادر مفید باشد.

شنبلیله نیز افزاینده شیر است، به این منظور می توان از آن به صورت ترکیب با زیره استفاده کرد. اسفناج، ماش، کنجد، هویج، زردک و

بادام زمینی از مواد غذایی گیاهی موثر در افزایش ترشح شیر هستند، همچنین خوردن جوانه گندم و جوانه ماش نیز در افزایش شیر مادر مفید است.

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

جوانه ماش در شیردهی , خواص جوانه ماش در شیردهی , مصرف جوانه ماش در شیردهی

 خوردن ماش پخته و جوانه ماش باعث زیاد شدن شیر مادر میگردد.انواع جوانه‌ها به ویژه جوانه جو ، ماش و گندم در ازدیاد شیر مادر مؤثر بوده و علاوه بر این، سبب افزایش میزان چربی شیر مادر شده و  در نتیجه شیر مادر چرب‌تر و مغذی‌تر بوده و نوزاد احساس سیری بیشتری می‌کند.

جوانه ماش در شیردهی

  • ناصر غیاثوند